Beoordelingen van Zorba de Griek Arnhem

Recente recensies van Zorba de Griek Arnhem

4 sterren na 39 reviews

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel geld voor dezelfde kwaliteit die je krijgt in een snackbar. We hadden er veel van verwacht, maar het viel tegen. Wel goede hoeveelheid.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service!

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees te stevig doorbakken. Aardappeltjes was slap. Bestelling kwam in tegenstelling tot vorige keer zeer laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en smakelijke maaltijd die goed op temperatuur was.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, door de drukte helaas wat te laat met bezorgen.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een half uur later dan aangegeven, wel zeer vriendelijke bezorger. Het eten was nog warm, maar niet bijzonder smaakvol. Het vulde de maag, zeg maar. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten goed en service top

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. En veel

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij miste de traditionele greek salad. Te veel koriander. Tzatziki ook wat teveel gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteravond shoarma en souflaki besteld,de shoarma heb ik de helft van weggegooid omdat het merendeel verbrand was,ik had geen vervoer anders had ik het terug gebracht.De souflaki was heerlijk,groet Rob Staal uit Oosterbeek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed getimede bezorging. Eten nog lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd!! Eten was okay tot goed .

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had o.a. broodje Döner durum besteld, maar kreeg 't in zo'n soort Lachmacun pannekoek en ipv de gevraagde knoflooksaus kreeg ik coctailsaus. De smaak van de gerechten was prima

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is wel lekker. Alleen jammer dat ze bezorgkosten in rekening brengen terwijl ze vlak bij om de hoek zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is uitstekend. Alleen jammer dat Zorba ALTIJD bezorgkoosten in rekening brengt, ongeacht afstand of bedrag. Iets waar ze bij Della Chef wél rekening mee houden. Dat scheelt dus €2,50 verzendkosten in 90% van alle gevallen.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de ene schotel netjes op een aluminium plate was opgemaakt. Daardoor was ie niet echt warm meer. De garnalen schotel in tempex schaal was prima op temperatuur

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en drinken. Wel worden er ALTIJD bezorgkoosten in rekening gebracht. Ongeacht de hoogte van de bestelling of de afstand. Dit I.t.t. Dela Chef. Deze bezorgen gratis vanaf 8 €. Véél netter, terwijl ze van mij vandaan gezien ook nog verder weg zitten!

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Souvlaki schotel met een fles je Wijn.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer even geleden, maar vandaag weer laten bezorgen. Alles eigenlijk als vanouds, snel bezorgd, heet aan tafel en alles prima op smaak. Onze favoriet blijft de heerlijke Lahmacun. Complimenten

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging binnen 30 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone was vooral gevuld met champions, vlees moest je zoeken. Salamipizza was aangebrand. Na eten van bovenstaande beide eters aan diaree. Zorba de griek gebeld hierover. Maar ze deden er niets mee.. nooit meer daar eten bestellen.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging uiteindelijk na bellen 3 kwartier te laat. Moussaka leek op pasta bolognese met een enkel schijfje doorweekte aubergine en aardappel. Eten was van beiden niet warm. Kortom: waar we ons op verheugd hadden liep behoorlijk uit op een sof!

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd die op de site aangegeven staat klopt niet maar hier hadden we al rekening mee gehouden aangezien dit al vaker het geval was. Toen de bestelling er was bleek een deel daarvan koud, niet minder warm maar koud. Toen ik hierover belde kreeg ik te horen dat het niet koud kon zijn en dat ik er gewoon rekening mee had moeten houden dat het niet warm op lokatie kon komen ivm de afstand. Een 'sorry' was voldoende geweest! Wij bestellen hier in ieder geval nooit meer, heel jammer want het eten was over het algemeen altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUper op tojd, netjes bezorgd. Eten was warm en divers, prima smaak. Voldoende grote porties

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering van een smakelijk gerecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling via de site gedaan, bestelling niet ontvangen, dus niet op tijd bezorgd. Wel via de site betaald, nog geen geld terug gehad. Beter bellen dus!

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere gyros, varkenshaas te lang gebakken.

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder salade en meer vlees op het broodje Durum mag wel, maar het is wel erg lekker. Complimenten!

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn erg tevreden! Prima kwaliteit en de bezorging is oke! Erg aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.